dimecres, 1 de maig del 2013

Pastís de patata i carn...



Pastís de patata i carn.


Bona tarda a tots,

L'altre dia vam fer un pastís de patata i carn que va quedar per llepar-se'n els dits...

Primer vam fer un puré de patata. Ara podria fer-me el glamurós i dir que el vam fer bullint les patates i passant-les pel passa-purés, però no... som una mica  més pràctics i el vam fer d'aquests instantanis que venen al super... amb un paquet n'hi ha prou per a quatre persones.

Paral·lelament en una paella sofregim, a foc lent per què no es cremi, una ceba i un all picadets. Quan la ceba ja està toveta, hi afegim un pebrot verd tallat a trossets ben petits. Un cop que el pebrot ja està a punt, incorporem carn picada de vedella. Uns 250gr. més o menys. Per acabar, quan la carn es cuita afegirem unes olives negres talladetes a rodanxes i ho retirarem del foc.

Dividim el puré en dues parts iguals i fiquem una meitat en un recipient apte pel forn, formant una capa homogènia al fons. Tot seguit hi aboquem la carn i acabem posant-hi la resta del puré per sobre.

Només queda posar-hi formatge ratllat i gratinar-ho al forn uns minutets... i a taula que hi falta gent.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada