dimecres, 1 de maig del 2013

Pizzes



Per tornar-hi, pizzes!


Hola a tots,

Com que fa molts dies que no pengem res de nou al bloc, hem volgut tornar amb una cosa senzilleta: pizza.

Per fer la massa necessitem:

50gr. d'oli,
200gr. d'aigua,
20gr. de llevat fresc,
400 gr. de farina de força,
un polsim de sal.


El primer es escalfar l'aigua i l'oli a 37º durant 30 o 45 segons a vel. 1 al thermomix. Després hi afegim el llevat i barregem 5 seg/ vel 4. Per finalitzar, hi posem la farina i la sal i amassem 1 minut / espiga



Aquesta massa s'ha de deixar reposar 30 minuts, en un bol i tapada amb un drap de cuina, per què el llevat faci la seva funció. Un cop passat aquest temps, ja la podem estirar amb el corró a sobre del marbre enfarinat i omplir amb els ingredients que més us motivin.



Nosaltres us mostrem alguns exemples...

De pernil i formatge de cabra... o d'escalivada:



O de tonyina, bacó i pebrot verd:



Només us quedarà posar-ho 20 minutets al forn, a 200º.... I no us oblideu de posar-hi oli picant...




Salut a tothom, i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada