Per Tots Sants, a casa fem Panellets.
No se a vosaltres, però a nosaltres això del Halloween no ens motiva gaire. A casa: Panellets i moniatos!!!
Per fer els panellets, necessitem:
250 gr. d'ametlles crues.
200 gr. de sucre.
200 gr. de patates (o de moniatos)
50 gr. de coco ratllat.
75 gr. de pinyons.
25 gr. ametlles torrades.
1 llimona.
1 ou.
1 culleradeta de nescafè.
Primer posarem a bullir les patates, amb la pell i tot. A banda posarem el sucre i la pell de la llimona en el Thermomix i ho posarem 40 segons a velocitat 5 a 7. Després afegim l'ametlla crua i la patata cuita i tallada a daus i triturem 1 minut al 5-7. La massa resultant la reservem a la nevera durant 24 hores.
Per fer els panellets, necessitem:
250 gr. d'ametlles crues.
200 gr. de sucre.
200 gr. de patates (o de moniatos)
50 gr. de coco ratllat.
75 gr. de pinyons.
25 gr. ametlles torrades.
1 llimona.
1 ou.
1 culleradeta de nescafè.
Primer posarem a bullir les patates, amb la pell i tot. A banda posarem el sucre i la pell de la llimona en el Thermomix i ho posarem 40 segons a velocitat 5 a 7. Després afegim l'ametlla crua i la patata cuita i tallada a daus i triturem 1 minut al 5-7. La massa resultant la reservem a la nevera durant 24 hores.
Un cop tenim la massa reposada, la dividim en tantes parts com tipus de panellets volem fer, i li donem les formes que corresponen:
Nosaltres fem mitges llunes amb ametlla, les boles de pinyons, unes boletes de cafè i els de coco:
Ara els posem en una plata de forn i els posarem 8 minuts a 250º, i ja els tenim llestos.
Ja els podem posar en una safata i a taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada