Pa integral, amb nous i pipes.
Per fer aquest pa, necessitem:
400 gr. de farina integral.
140 gr. de llet.
140 gr. d'aigua.
25 gr. de llevat fresc.
25 gr. de mel.
20 gr. d'oli de gira-sol.
40 gr. de nous.
25 gr. de germen de blat.
25 gr. de pipes de gira-sol.
2 culleradetes de sal.
El primer que hem de fer es posar en el got del Thermomix l'aigua i la llet i programar 2min/vel1/37º per tal de treure-li la fredor. Tot seguit li afegim el llevat i ho barregem durant 3seg/vel1. Ara li aboquem la mel i l'oli i barregem 3seg/vel1. A continuació li posem les nous i programem 3seg/vel7. Per acabar li posarem la resta d'ingredients, barregem 20seg/vel6 i l'amassem durant 3min/espiga.
Un cop ho tenim, ho retirem del got i posem la massa en un bol tapat amb film durant una hora, per què el llevat faci la seva feina.
Abans:.JPG)
Escalfem el forn a 180º, li fem uns talls amb una gillette a la masa i la fiquem al forn entre 35 i 40 minuts.
400 gr. de farina integral.
140 gr. de llet.
140 gr. d'aigua.
25 gr. de llevat fresc.
25 gr. de mel.
20 gr. d'oli de gira-sol.
40 gr. de nous.
25 gr. de germen de blat.
25 gr. de pipes de gira-sol.
2 culleradetes de sal.
Un cop ho tenim, ho retirem del got i posem la massa en un bol tapat amb film durant una hora, per què el llevat faci la seva feina.
Abans:
Un cop ha passat aquesta hora, ho treiem del bol i a sobre del marbre, prèviament enfarinat, posem la massa i li donem la forma que volguem:
Ho posem a la safata del forn i ho deixem una hora més, per què torni a pujar una mica.
Escalfem el forn a 180º, li fem uns talls amb una gillette a la masa i la fiquem al forn entre 35 i 40 minuts.
Vet aquí el resultat:
Només queda seure a taula:
Salut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada