Hola a tothom.
Ara feia dies que no pujàvem res al blog, així que tenim unes quantes receptes pendents. De moment, sardines en escabetx. Són molt fàcils de fer i queden super bones, així que esperem que us animeu a fer-les, i ja ens direu.
Els ingredients que necessitem són:
Sardines, d'un tamany maco.
Farina, una mica per enfarinar les sardines.
Oli d'oliva.
1 got de vinagre blanc i 1/2 got d'aigua.
4 o 5 alls
1 llimona
Llorer, unes quantes fulles.
Farigola, uns branquillons.
Pebre negre en gra, un grapadet.
1 culleradeta de pebre vermell dolç
.JPG)
Bé, comencem per netejar les sardines. Un cop netes, les enfarinem i fregim. Les reservem en una safata.
Ho deixarem reduir durant 15 o 20 minuts i l'abocarem per sobre de les sardines, fins a cobrir-les.
Ara ja ho tenim fet. Ho reservem a la nevera, que a l'endemà queden més bones.
Ara feia dies que no pujàvem res al blog, així que tenim unes quantes receptes pendents. De moment, sardines en escabetx. Són molt fàcils de fer i queden super bones, així que esperem que us animeu a fer-les, i ja ens direu.
Els ingredients que necessitem són:
Sardines, d'un tamany maco.
Farina, una mica per enfarinar les sardines.
Oli d'oliva.
1 got de vinagre blanc i 1/2 got d'aigua.
4 o 5 alls
1 llimona
Llorer, unes quantes fulles.
Farigola, uns branquillons.
Pebre negre en gra, un grapadet.
1 culleradeta de pebre vermell dolç
Bé, comencem per netejar les sardines. Un cop netes, les enfarinem i fregim. Les reservem en una safata.
A la mateixa paella a on hem fregit les sardines, afegirem un bon raig d'oli i anirem posant els ingredients seguint aquest ordre:
Primer posarem els alls.
Tot seguit li posarem una llimona tallada a trossos, amb la pell i tot.
Ara li posarem els grans de pebre negre, la farigola i les fulles de llorer
.
Ara hi tirarem el pebre vermell, i ràpidament per què no es torri li afegirem el vinagre i l'aigua.
Ho deixarem reduir durant 15 o 20 minuts i l'abocarem per sobre de les sardines, fins a cobrir-les.
Esperem que us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada