diumenge, 9 de setembre del 2012

Fricandó

Per dinar, fricandó !

Aquest migdia hem menjat fricandó. El varem fer ahir al vespre, ja que d'un dia per l'altre queda més bo.


Vam salpebrar 400 gr. de llata, enfarinar i fregir en una cassola. Un cop fregida, la reservem a banda.



A continuació, a la mateixa cassola hi tirem dues cebes tallades finetes i un parell d'alls. Quan la seva està ben "pochadeta" hi tirem la carn, bolets variats i mig litre d'aigua, aprox. No cal que l'aigua cobreixi la carn. També podem afegir-hi uns grans de pebre negre.



Això ha de fer xup-xup com a mínim 45 minutets, fins que la carn quedi ben toveta. No oblideu remenar per què no s'enganxi.



A l'hora de servir-ho, es pot acompanyar d'una pila d'arròs blanc.

Que vagi de gust.




Nota: La Rosa té alguna cosa a veure, en tot això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada