dissabte, 22 de setembre del 2012

Gaspatxo



Avui farem gaspatxo...


A cada casa tenen la seva manera de fer-ho, i a casa nostra fins ara ho feiem al "Mercadona style", que no està gens malament...

Ara, amb l'aparell del dimoni que ens motiva a fer aquest bloc, ens el fem nosaltres, en 5 minuts i queda boníssim.

Per començar posarem tots els ingredients a mà. Nosaltres ho fem amb:

1 quilo de tomàquets madurs.
Un parell d'alls.
1 pebrot verd petitó (d'uns 50 o 60 gr.)
1/2 ceba (uns 40 gr.)
Un tros de cogombre (70 gr)
40 gr. de vinagre de xerès.
70 gr. d'oli d'oliva.
200 ml. d'aigua.
Una miqueta de sal.





Pelem la ceba i la tallem en quatre i l'aboquem al got del Thermomix. Després pelem els alls i els incorporem al got.

Treiem les llavors del pebrot i els tallem en trossos grans i els afegim. Pelem una mica el cogombre (no cal que quedi perfecte) i el tallem a daus. El posarem al got.

Després els hi treurem la part verda de la branca als tomàquets, i sense pelar-los els tallarem a quarts i els abocarem a dalt de tot del got.

Ara hi afegirem l'oli, el vinagre, la sal i l'aigua.

¡¡JA HO TENIM!!

Tapem la thermomix, 3' 30'' al 10... i nyam, nyam.





Com tot a la vida, n'hi ha que li posen pa, o pebrot vermell, o no els hi agrada emulsionat com aquest... ja ho sabem.

Però podem assegurar-vos que aquest queda uuuummmmm!!!


Salut a tothom i fins la propera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada