Avui farem gaspatxo...
A cada casa tenen la seva manera de fer-ho, i a casa nostra fins ara ho feiem al "Mercadona style", que no està gens malament...
Ara, amb l'aparell del dimoni que ens motiva a fer aquest bloc, ens el fem nosaltres, en 5 minuts i queda boníssim.
Per començar posarem tots els ingredients a mà. Nosaltres ho fem amb:
Un parell d'alls.
1 pebrot verd petitó (d'uns 50 o 60 gr.)
1/2 ceba (uns 40 gr.)
Un tros de cogombre (70 gr)
40 gr. de vinagre de xerès.
70 gr. d'oli d'oliva.
200 ml. d'aigua.
Una miqueta de sal.
Pelem la ceba i la tallem en quatre i l'aboquem al got del Thermomix. Després pelem els alls i els incorporem al got.
Treiem les llavors del pebrot i els tallem en trossos grans i els afegim. Pelem una mica el cogombre (no cal que quedi perfecte) i el tallem a daus. El posarem al got.
Després els hi treurem la part verda de la branca als tomàquets, i sense pelar-los els tallarem a quarts i els abocarem a dalt de tot del got.
Ara hi afegirem l'oli, el vinagre, la sal i l'aigua.
¡¡JA HO TENIM!!
Tapem la thermomix, 3' 30'' al 10... i nyam, nyam.
Com tot a la vida, n'hi ha que li posen pa, o pebrot vermell, o no els hi agrada emulsionat com aquest... ja ho sabem.
Però podem assegurar-vos que aquest queda uuuummmmm!!!
Salut a tothom i fins la propera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada