Primeres aproximacions:
Ja hem tingut temps de provar i remenar la "joguina" que ens vam autoregalar a casona, i hem volgut començar per coses sencilletes.
El primer dia de tenir-la, varem fer crema de pèsols de primer plat i salmó al vapor de segon. Resultat: boníssim !!!
Per fer la crema, vam recòrrer al llibre d'imprescindibles de la Thermomix. Primer es posa l'oli al got i es programa 5 min./Varoma/ vel.1. Després afegim 100g de ceba, 100g de porro i sal, i ho trocejem 4 seg./ vel.4. Això s'ha de sofregir 10 min./Varoma/ vel.2. Quan estigui afegirem els 400gr. de pèsols i programem 7 min./Varoma/ vel.2. Incorporem mig litre d'aigua i 5 min./Varoma/ vel.3.
En el moment d'afegir els pèsols, vam posar els talls de salmó al recipient Varoma, i el vam col·locar al seu lloc. Total, 12 minuts per coure el peix, sense ni una gota d'oli.
Un cop han passat els 5 minuts, esperem a que baixi una mica la temperatura i ho batrem 3 min./ vel.7, i LISTOS !!!!
Es pot posar per acompanyar a la crema un tall de bacó ben cruixent, però com era per sopar... ens vam portar bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada