dijous, 25 d’octubre del 2012

Bacallà amb muselina d'all


Bacallà amb tomàquet i musselina d'all:

Preparar aquest plat no es gens difícil, tot i que sembla que ho hagi de ser... només cal tenir paciència i anar fent.

Necessitem per 4 persones:

4 talls de morro de bacallà dessalat.
1 llauna de tomàquet triturat (del bo)
1 ceba
alls
2 ous
llevat químic en pols
sal i oli

En una cassola anirem fregint la ceba amb una mica d'oli, i després hi tirarem el tomàquet i ho fegirem tot junt una bona estona. Ha de reduir bona part de l'aigua del tomàquet, que queda més bo.


En una altra paella podem fregir el bacallà, un tomba i tomba:


Això ja ho tenim en marxa... ara farem un all i oli amb un ous, oli i un o dos alls, depèn del gust, i a banda muntem una clara d'ou a punt de neu .


Ara li tirem una culleradeta de llevat químic en pols a la clara i anem afegint-hi l'all i oli amb cura de que no ens baixi i ho remenem bé.


Posem els lloms de bacallà en una font pel forn i li aboquem la musselina d'all per sobre i ho tindrem 12 minuts a 200º a dalt i abaix i entre 5 i 7 minuts més amb el grill, per que quedi torradet per sobre.

Per muntar el plat farem primer un llitet amb el tomàquet, i posarem amb molta cura un tall de bacallà per persona.


No hase falta desir nadamás !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada