Xampis improvisats, farcits amb bacó i ceba.
Aquesta recepta la vàrem improvisar, i la veritat és que va quedar força bo.
Necessitarem:
2 xampis dels grossos per persona.
1 ceba
1 paquet de bacó a daus.
Formatge emmental ratllat.
Sal, oli i pebre.
Primer rentarem els xampis i els hi treurem el tall. Reservem els barrets en una plata per forn i piquem els talls que havíem tret.
En una cassola fregirem una ceba picada, amb el bacó i els talls dels xampis.
Amics, que vagi de gust.
Necessitarem:
2 xampis dels grossos per persona.
1 ceba
1 paquet de bacó a daus.
Formatge emmental ratllat.
Sal, oli i pebre.
Primer rentarem els xampis i els hi treurem el tall. Reservem els barrets en una plata per forn i piquem els talls que havíem tret.
En una cassola fregirem una ceba picada, amb el bacó i els talls dels xampis.
Un cop ho tenim llest, omplim els barrets dels xampis amb la barreja.
Ara li posem una mica de formatge emmental i els fiquem al forn. Hauran d'estar-s'hi ben bé 15 minuts a 200º i després els gratinarem 7 minutets.
El resultat ha de ser similar a aquest:
Amics, que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada