Conill rostit per dinar.
Avui per dinar ens hem marcat un conillet boníssim.
Els ingredients per fer-lo són els següents:
1 conill d'un kilo, aprox. tallat en 8.
1 ceba
1/2 pebrot vermell
2 cullerades de tomàquet triturat
1/2 litre d'aigua
Oli d'oliva, sal i pebre.
Per la picada calen:
2 alls
El fetge del conill
Pinyons
Ametlles
Pa torrat
Julivert
Primer salpebrem el conill i el marquem en una cassola amb una mica d'oli, i farem el fetge també. Un cop el fetge està a punt, l'afegirem a la picada amb la resta d'ingredients.
Tot seguit, a la mateixa cassola farem la ceba i el pebrot vermell a poc a poc per què no es cremi i a continuació li posarem el tomàquet fins que quedi ben fregidet.
Després hi afegim la picada i ho remenem bé. Tot seguit i posarem l'aigua calenta i ho rectifiquem de sal.
I per postres... muffins de xocolata, però això serà en una altra recepta!!
Els ingredients per fer-lo són els següents:
1 conill d'un kilo, aprox. tallat en 8.
1 ceba
1/2 pebrot vermell
2 cullerades de tomàquet triturat
1/2 litre d'aigua
Oli d'oliva, sal i pebre.
Per la picada calen:
2 alls
El fetge del conill
Pinyons
Ametlles
Pa torrat
Julivert
Primer salpebrem el conill i el marquem en una cassola amb una mica d'oli, i farem el fetge també. Un cop el fetge està a punt, l'afegirem a la picada amb la resta d'ingredients.
Després hi afegim la picada i ho remenem bé. Tot seguit i posarem l'aigua calenta i ho rectifiquem de sal.
Ara hi tornem a posar el conill i el deixem fent xup-xup a foc fluix durant 3/4 d'hora, vigilant que no es cremi.
Ja només queda menjar-s'ho i sucar-hi pa!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada