diumenge, 14 d’octubre del 2012

Conill rostit



Conill rostit per dinar.


Avui per dinar ens hem marcat un conillet boníssim.

Els ingredients per fer-lo són els següents:

1 conill d'un kilo, aprox. tallat en 8.
1 ceba
1/2 pebrot vermell
2 cullerades de tomàquet triturat
1/2 litre d'aigua
Oli d'oliva, sal i pebre.

Per la picada calen:

2 alls
El fetge del conill
Pinyons
Ametlles
Pa torrat
Julivert

Primer salpebrem el conill i el marquem en una cassola amb una mica d'oli, i farem el fetge també. Un cop el fetge està a punt, l'afegirem a la picada amb la resta d'ingredients. 



  

Tot seguit, a la mateixa cassola farem la ceba i el pebrot vermell a poc a poc per què no es cremi i a continuació li posarem el tomàquet fins que quedi ben fregidet.


 

Després hi afegim la picada i ho remenem bé. Tot seguit i posarem l'aigua calenta i ho rectifiquem de sal.



Ara hi tornem a posar el conill i el deixem fent xup-xup a foc fluix durant 3/4 d'hora, vigilant que no es cremi.


Ja només queda menjar-s'ho i sucar-hi pa!!!


I per postres... muffins de xocolata, però això serà en una altra recepta!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada