Muffins, fàcils i boníssims.
Són molt fàcils de fer, i això és força perillós... Els ingredients que fan falta són:
150 gr. de xocolata negre, per fondre.
50 gr. de mantega.
70 gr. de sucre.
1 ou.
1/2 cubilet de llet
4 cubilets de farina.
1/2 iogurt natural.
Un polsim de sal
1 sobre de bicarbonat (uns 3gr.)
75 gr. de boletes de xocolata.
Comencem per posar la xocolata, la mantega i el sucre al got del thermomix, durant 5 o 6 minuts, a 50º i velocitat 1. Si no queda fos, ho deixem un minutet més, fins que es fongui.
Tot seguit, amb el got tancat, programem velocitat 3 i anem abocant a poc a poc els ingredients restants pel bocal de la tapa en aquest ordre:
Heu de tenir posat el gotet al forat, penseu que sinó saltarà tot i us deixarà la cuina ben maca. Primer hi tirem l'ou, després la llet i el iogurt. Passats uns segons, posarem la farina, la sal i el bicarbonat. Per acabar, posarem les boletes de xocolata.
Ara ho psarem en uns motlles de silicona, i al forn... a 180º, durant uns 15 minuts. Hem d'anar al tanto, ja que si ens passem quedaran massa seques, i si fem curt, quedarà cru per dintre.
El resultat és aquest:
Ara no podreu parar de menjar-ne.
Salut.
150 gr. de xocolata negre, per fondre.
50 gr. de mantega.
70 gr. de sucre.
1 ou.
1/2 cubilet de llet
4 cubilets de farina.
1/2 iogurt natural.
Un polsim de sal
1 sobre de bicarbonat (uns 3gr.)
75 gr. de boletes de xocolata.
Comencem per posar la xocolata, la mantega i el sucre al got del thermomix, durant 5 o 6 minuts, a 50º i velocitat 1. Si no queda fos, ho deixem un minutet més, fins que es fongui.
Tot seguit, amb el got tancat, programem velocitat 3 i anem abocant a poc a poc els ingredients restants pel bocal de la tapa en aquest ordre:
Heu de tenir posat el gotet al forat, penseu que sinó saltarà tot i us deixarà la cuina ben maca. Primer hi tirem l'ou, després la llet i el iogurt. Passats uns segons, posarem la farina, la sal i el bicarbonat. Per acabar, posarem les boletes de xocolata.
Ara ho psarem en uns motlles de silicona, i al forn... a 180º, durant uns 15 minuts. Hem d'anar al tanto, ja que si ens passem quedaran massa seques, i si fem curt, quedarà cru per dintre.
El resultat és aquest:
Ara no podreu parar de menjar-ne.
Salut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada