Ahir no sabiem que fer per dinar, i eren les dues i la gana ja es feia sentir... De sobte a la Rosa se li acut de fer un braç de gitano de tonyina... Som-hi, doncs.
Salut per a tothom.
Es fa amb ingredients de primera necessitat, o sigui aquells que tothom té a casa:
Tonyina, a sentiment.
Puré de patates instantani.
2 Ous durs.
Pebrot vermell de llauna.
Olives verdes.
Maionesa.
Primer posem a bullir els ous, 15 minutets. Mentrestant anem preparant un puré de patates força espès, per poder-lo treballar, i deixem que refredi una mica a temperatura ambient. A banda, piquem els pebrots i les olives, ben petitetes, i ho barregem amb la tonyina. Podem deixar unes poques olives senceres i algun pebrot a tires per decorar.
Quan els ous han bullit, els pelem, els piquem, i els afegim a la resta de la barreja.
Quan els ous han bullit, els pelem, els piquem, i els afegim a la resta de la barreja.
Ara obrim una bossa de plàstic (que sigui ben neta, si us plau) i escampem el puré de patates a dins. Ens ajudem d'un corró per fer una pasta rectangular, d'uns 5mm. de gruix i col·loquem la barreja a sobre del puré i amb cura ho cargolem.
Ho posem a la safata a on el servirem i decorem amb la maionesa, les olives senceres i les tires de pebrot.
Ja podem fotre-li queixalada :)
Ara se m'acut que potser podriem fer-ne un farcit amb un bon sofregit amb carn picada i amb formatge ratllat per sobre per tal de gratinar-lo... Que us sembla?
Prometo que ho provarem un altre dia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada